LIMEXPORT KFT.

Az illatszereket és kozmetikumokat forgalmazó cég a gyorsasága miatt választotta az ER260-as pénztárgépet.

A kilenc budapesti boltot üzemeltető Limexport Kft. édességek, illatszerek, kozmetikumok és vegyi áruk kereskedelmével foglalkozik. A 1999-ben alakult cég folyamatosan fejlődik, a hálózata évente általában egy üzlettel bővül. A minőségi termékeket diszkont áron kínáló vállalat legújabb boltja a XVI. kerületben nyit majd meg.

A Limexport a különböző kereskedéseiben közel harminc pénztárgépet használ, melyek közül a régebbi típusokat ER260-as készülékekkel cserélik le.

„Azért döntöttünk a Sam4s pénztárgépek megvásárlása mellett, mert gyorsítják a kiszolgálást"- állítja a budapesti vállalat cégvezető-helyettese, aki elmondta, hogy vannak olyan üzleteik is, ahol a forgalom meghaladja a napi ezer főt, ezért a kiszolgálás sebessége alapvető fontosságú a számukra.

A vállalat boltjaiban az egyik legegyszerűbb értékesítési módot, a gyűjtős eladást használják. A pénztárosok csak beütik a termékek árát, és gyűjtőkhöz rendelik azokat. „Az új készülékek rövidebb idő alatt készítik el a bizonylatokat, mint amennyire a pénztárosainknak szüksége van a visszajáró kifizetéséhez. Ez a régebbi típusoknál nem feltétlenül volt így. További előnye ezeknek a pénztárgépeknek, hogy halkan dolgoznak, és hőpapírt használnak - azaz nem kell festékkazettát cserélni bennük."- tudtuk meg a cégvezető-helyettestől.