MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB PÉNZTÁRGÉPEIT
FORGALMAZZUK!

245x630 csikbanner rolunk

Az adómemóriás pénztárgépeket a kilencvenes években kezdték el alkalmazni a hazai vállalkozások. Az értékesítést segítő eszközeink azóta töretlen népszerűségnek örvendenek a kereskedelem és a vendéglátás területén.

A kormány 1990-ben a vállalkozások jelentős részét adómemóriás pénztárgépek használatára kötelezte, cégünk ekkor kezdte meg a Samsung pénztárgépek értékesítését Magyarországon. A készülékeink rövid idő alatt rendkívül keresetté váltak, a piaci részesedésük az ezredfordulón megközelítette a hatvan százalékot. A sikereiket elsősorban megbízhatóságuknak és strapabíró felépítésüknek köszönhették.

A Samsung pénztárgép divízióját 2001-ben a Shin Heung Precision Corporation vette át. A koreai cég korábban a Samsung Electronics beszállítója volt és egyebek mellett a Samsung márkanévvel forgalmazott pénztárgépek gyártásával foglalkozott.

Az akvizíciót követően a Shin Heung érintőképernyős számítógépekkel, blokknyomtatókkal bővítette a kereskedelmi eszközökből álló kínálatát, és a Samsung szakembereinek segítségével az üzletágban szerzett több évtizedes tapasztalatát felhasználva új, minden korábbinál kifinomultabb modellek fejlesztésébe kezdett. Ezeket a termékeket Sam4s néven dobta piacra.

A Sam4s márkanév ma ugyanazt jelenti a pénztárgép tulajdonosok számára, mint a kilencvenes években a Samsung. Megbízható, kiváló minőségű és nagy tudású készülékeket, melyek minden kereskedőnek segítséget nyújtanak abban, hogy nyomon követhesse az üzlete forgalmát, és új lehetőségeket fedezzen fel a bevételeinek a növelésére.

A Sam4s márkájú pénztárgépekkel, POS terminálokkal és blokknyomtatókkal ma már a világ több mint hatvan országában találkozhat. Az évtizedek alatt tökéletesített kereskedelmi eszközök piaci részesedése dinamikusan növekszik.

A Sam4s termékekeit cégünk, az Alt Cash Kft. forgalmazza Magyarországon. Országos viszonteladói– és szervizhálózatunk, valamint saját fejlesztői csapatunk segítségével biztosítjuk, hogy a koreai cég termékei minden szempontból megfeleljenek a magyarországi előírásoknak, és a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá vállalkozásának sikereihez. Mi nem csak értékesítjük az eszközeinket, arról is gondoskodunk, hogy ki tudja használni a bennük rejlő lehetőségeket!