SPT-3000

SPT-300 t 1b

ONLINE VÁSÁRLÁS

239.000 + ÁFA

A modern éttermi és kereskedelmi szoftverek pontos képet adnak a vállalkozások forgalmáról és felgyorsítják a vásárlók kiszolgálását. Ha a programokat nagy sebességgel futtató és könnyen kezelhető Sam4s SPT-3000 érintőképernyős számítógép mellett dönt, kis ráfordítással eredményesebbé teheti termékeinek az értékesítését. Az SPT-3000 ugyanis...

SPT-300 t 2b
Takarékos

A ventillátormentes kialakítású készülék processzora nem igényel hűtést, a terminál ezért jóval kevesebb energiát használ, és csendesebb, mint egy hagyományos számítógép.

SPT-300 t 3b
Költséghatékony

Az SPT-3000 egy kedvező árú, de nagy teljesítményű érintőképernyős számítógép. A gördülékeny működést és a kiváló felhasználói élményt egy gigabájtos belső memóriája és 1.6 gigaherzes processzora garantálja.

SPT-300 t 4b
Bármely szögből jól látható

A Sam4s terminálja élénk színekkel, és részlet gazdagon jeleníti meg az alkalmazásokat. A képernyője akár kilencven fokban is dönthető.

Sam4s-SPT-3000-pos-terminál
Kis helyen is elfér

Az SPT-3000 falra erősítve is használható, ezért a kisebb alapterületű üzletek számára is ideális megoldást jelent.

SPT-300 t 1b
Szabadon bővíthető

Az egér, a billentyűzet, a kassza és egy másodlagos kijelző is könnyedén csatlakoztatható a terminálhoz, a felhasználók azonosítását és a különböző profilok kezelését megkönnyítő mágneskártya olvasó pedig beépített tartozék.