Sam4s NR-440

sam4s NR-440 online pénztárgép szemből

    MEGRENDELÉS

140.000 Ft+ÁFA                     


         Opciók:  Megrendelés kasszafiókkal  ( +10.000 + ÁFA )

Az NR-440 Sam4s egyik legfejlettebb pénztárgépe, amit most 3 éves garanciával rendelhet meg. A kimagasló képességekkel rendelkező készüléket a koreai gyártó nagy és közepes forgalmú üzletek számára tervezte, de minden olyan vállalkozás számára jó választás lehet, ahol fontos a vevők kiszolgálásának magas színvonala és az áruforgalom átláthatósága, mivel…

 

sam4s NR-440 online penztargep-tl 0
Villámgyors

Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

sam4s NR-440 online pénztárgép kijelző tl 3.1
Tájékoztatja a vevőket

A készülék használata a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes az összes, a fogyasztó számára fontos információ hatékony megjelenítésére.

sam4s NR-440 pénztárgép oldalról kassza nélkül
Valós időben továbbítja a forgalmi adatokat

A Sam4s csúcsmodellje személyi számítógépekhez, vagy helyi számítógépes hálózatokhoz kapcsolva is üzemeltethető.  Egy PC-hez kötött 440-es segítségével valós időben követheti nyomon az árukészlet alakulását és korlátlan számú árucikkel dolgozhat.

sam4s NR-440 mérleggel is zsír tl 4
Szabadon bővíthető

A készülék felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a legtöbb digitális mérleg és vonalkódolvasó csatlakoztatható hozzá.

sam4s NR-440 online pénztárgép oldalról tl 5
ÉS STRAPABÍRÓ KASSZAFIÓKKAL KÍNÁLJUK

Az NR-440-es a számos régebbi kassza irányítására alkalmas, de megrendelhető a Sam4s strapabíró, fémből készült kasszafiókjával is, melynek az elrendezése szabadon variálható.