Sam4s NR-300

sam4s NR-300 online tl 1

   MEGRENDELÉS

 

                117.500 + ÁFA                  

Az NR-300 a Sam4s legújabb modellje, melyet most 3 éves garanciával rendelhet meg tőlünk. Válassza ezt a készüléket, ha egy nagy tudású és felhasználóbarát pénztárgépet keres, mivel...

 

 

sam4s NR-300 online pénztárgép tl 0
STÍLUSOS

Minden kereskedő számára fontos, hogy üzlete jó benyomást keltsen. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható NR-300 segíteni fogja ebben.

sam4s NR-300 online pénztárgép tl 3
MEGKÖNNYÍTI A KEZELÉSÉT

Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt elsajátítható. Ha mégis bizonytalan egy funkció használatában, a készülékkel bármikor kinyomtathatja kézikönyvünk megfelelő fejezetét, amely világosan elmagyarázza a teendőket.

 

sam4s NR-300 kijelző tl 5.2
 JÓL OLVASHATÓ, LAGÚNA-KÉK KIJELZŐKKEL VAN FELSZERELVE

A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk.

sam4s NR-300 online pénztárgép tl 4
 
GYORSAN AD BLOKKOKAT

Az NR-300 egy nagy sebességű hőnyomtatóval készíti a nyugtákat, melyben a papír egyetlen mozdulattal cserélhető; csak bele kell tennie az új tekercset és már folytathatja is a munkát.

 

sam4s NR-300 online pénztárgép tl 2
ERGONOMIKUS KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK 

A legújabb Sam4s pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.

sam4s NR-300 online tl 6
VONALKÓDOLVASÓVAL IS HASZNÁLHATÓ

A készülékkel, egy szkenner csatlakoztatása után, vonalkódok alapján is értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig egy USB-kulcs segítségével könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók  irányítására alkalmas.