Sam4s NR-240

sam4s NR-240 online pénztárgép 1

  MEGRENDELÉS

119.500 Ft+ÁFA                      

Az NR-240-as egy könnyű és divatos pénztárgép, amely kis mérete ellenére számos olyan képességgel rendelkezik, ami megkönnyítheti a termékeinek vagy a szolgáltatásainak a forgalmazását. A készüléket kisebb üzletek, pékségek, fodrászatok és piaci árusok számára egyaránt ajánljuk, mivel...

 

 

sam4s NR-240 online pénztárgép tl 0
FELHASZNÁLÓBARÁT

A legkisebb Sam4s modell a nyugtákat egy gyors és csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melyben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek a tekercsek. A készülék jól olvasható, a magyar ABC betűit is kezelni képes vevő- és kezelő oldali kijelzőkkel van felszerelve, melyek üzenetei megkönnyítik az eladók munkáját.

sam4s NR-240 online tl 3
rÉsZLETES JELENTÉSEKET KÉSZÍT

Az NR-240 segítségével pontosan nyomon követheti, hogy melyik napszakban, mekkora forgalmat bonyolított a vállalkozása, az értékesítési adatokat pedig  számítógépe merevlemezére is elmentheti. A készülék képes az üzleti adatok valós idejű továbbítására, ezért számítógéphez kötve kereskedelmi rendszerek részeként is felhasználható, de természetesen ki is nyomtathatja, vagy PC-re mentve, folyamatos kapcsolat nélkül is megvizsgálhatja a részletes jelentéseit.

sam4s NR-240 online tl 4
ÉS BŐVÍTHETŐ

A pénztárgép felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a számítógép mellett digitális mérleg és vonalkódolvasó is csatlakoztatható hozzá. A különböző eszközök együttes használata jelentősen lerövidítheti a várakozási időt az üzletében.