MEGÉRKEZTEK A SAM4S ONLINE PÉNZTÁRGÉPEI

4 online ptg 567x1700 aras

Hamarosan megrendelhetőek lesznek a NAV szervereivel összeköthető készülékeink. Ismerje meg a legfontosabb jellemzőiket!

Várhatóan néhány héten belül megvásárolhatja tőlünk a Sam4s legújabb, kifejezetten a magyar piacra gyártott online pénztárgépét, az NR-300-ast. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható készülék fejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a legfontosabb szempont. Élénk színű kijelzőin értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzenetek jelennek meg, ergonomikus billentyűzet kiosztása pedig jelentős mértékben felgyorsítja a termékek eladását.

Az új modell mellett három régebbi pénztárgépünket is képessé tettük a mobil adattovábbításra a NAV szerverei felé.


JOBB NYOMTATÓK, ALFANUMERIKUS KIJELZŐ


A Sam4s NR-240 a kis üzletek és szabadtéri árusok számára tervezett készülékünk, az ER-230-as utódja. Az akkumulátorról is üzemeltethető pénztárgépet, többek közt egy gyors papírcserét lehetővé tevő új nyomtatóval és a magyar ABC betűit kezelni képes, jól olvasható kijelzővel egészítettük ki.

Az NR-270-es egy kedvező árú és megbízható online pénztárgép, melybe egy széles papírral dolgozó, halk nyomtatóegységet építettünk. A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgépünk új változata.

Az NR-440, a számítógépes kereskedelmi rendszerekkel együtt is használható készülékünk, az ER-420M utódja. A pénztárgépet a PC mellett vonalkódolvasóval és mérleggel is összekötheti majd.

IGÉNYELJEN TÁMOGATÁST!

Az online pénztárgépeinket a honlapunkon keresztül és az üzleteinkben is megveheti majd. Ha felkeltették az érdeklődését, kattintson ide, adja meg az email címét és értesítést küldünk, amint megrendelheti a legújabb modelleket.

Mivel az ötvenezer forintos állami támogatást a pénztárgépeink vásárlására is felhasználhatja, javasoljuk, hogy, minél előbb igényelje a kedvezményre jogosító igazolást az adóhatóságtól.

 


 

 Kapcsolódó anyagok: Online pénztárgép előjegyzésVideó: 3 perc az online pénztárgépekről