Online pénztárgép előjegyzés

Hamarosan az összes pénztárgépet össze kell kötni a NAV szervereivel. Míg a készülékek egy része átalakítással alkalmassá tehető erre, a másik részüket le kell majd cserélni. Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket, hogy az elsők között tájékoztathassuk arról, hogy átalakítható – e pénztárgépe és személyre szabott ajánlatot küldhessünk az Önnek legkedvezőbb megoldásról!

Tudnivalók az online pénztárgépekről:

NAV-online pénztárgép2


A hagyományos pénztárgépeket legkésőbb szeptember elsejéig kell csatlakoztatni a NAV szervereihez. Egy részük átalakítással alkalmassá tehető erre.

Szemben sok más forgalmazóval szeretnénk gondoskodni arról, hogy a korábban tőlünk vásárolt készülékét továbbra is használhassa, ezért a közeljövőben több régi modellünket is képessé tesszük majd a mobil adattovábbításra.

Ha megadja a pénztárgépe típusát a bal oldalon, személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek, amint megkapjuk a készüléke átalakításához szükséges engedélyeket.

Az elérhetőségeit természetesen akkor is érdemes megadnia, ha nem Sam4s pénztárgéppel rendelkezik, vagy új készülék vásárlásán gondolkodik, hiszen a cserét tervező ügyfeleink számára is számos ajánlattal készülünk.

Mivel az engedélyek kiadása után várhatóan hatalmas lesz majd a kereslet az online pénztárgépek iránt, az előjegyzéssel biztosíthatja, hogy a vállalkozása a határidő lejárta előtt hozzájusson a megfelelő készülékhez.

Ráadásul a pénztárgép cseréhez, vagy átalakításhoz nyújtott ötvenezer forintos állami támogatás igénybevételét is megkönnyítjük majd minden olyan ügyfelünknek, aki tőlünk vásárol online pénztárgépet.

 (← Az előjegyzéshez töltse ki az űrlapot a bal oldalon)


Részletes tájékoztatónkat az online üzemmódban használható készülékekről, a pénztárgépcserével kapcsolatos határidőkről és az állami támogatásról ide kattintva olvashatja el.