Aktuális híreink

 

TOVÁBB DOLGOZUNK A SAM4S PÉNZTÁRGÉP ENGEDÉLYEKEN

  

    KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

 

    sam4s-nr-270-online-pénztárgép-66

  

    
    SAM4S NR-270 ONLINE

    KIJAVÍTOTTUK A PÉNZTÁRGÉPET!

   

 

 

Több tízezer kereskedő rendelte meg a Sam4s online pénztárgépeit, melyeknek az üzembe helyezését megakadályozta az MKEH. Az a célunk, hogy ismét meg lehessen vásárolni a készülékeinket, ezért tovább dolgozunk. A modelljeinket az eddigieknél is biztonságosabbá tettük, és ismét be fogjuk adni engedélyeztetésre. Jelenleg a fejlesztéseink minden részletre kiterjedő tesztelése zajlik.

Az MKEH január végén nemzetbiztonsági okokra hivatkozva visszavonta a Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét. Ezután egy rendelettel lehetőséget biztosítottak arra is, hogy a hozzánk befizetett előleget más forgalmazók termékeinek a vásárlására fordíthassák az ügyfeleink.

A visszavont engedélyű kiskassza, álláspontunk szerint, kiváló minőségű és biztonságos készülék. Azért döntöttek több tízezren online modelljeink megrendelése mellett, mert ismerték a hagyományos pénztárgépeinket, és megbízhatónak tartották azokat.

Biztosan vagyunk abban, hogyha lehetőségük lenne ezeknek a pénztárgépeknek a megvásárlására, a kereskedők ismét a Sam4s pénztárgépek mellett döntenének.

A történtek ellenére azért dolgozunk tovább, hogy legyen választásuk a pénztárgép használatra kötelezett cégeknek, és ismét rendelhetőek legyenek a Sam4s pénztárgépek.

Az NR-300-as 440-es és 240-es készülékeinket az eddig 17 engedélyt megszerző Laurel Kft. segítségével átalakítottuk és az eddigieknél is biztonságosabbá tettük.

A közelmúltban már az NR-270-es pénztárgép Adóügyi Ellenőrző Egységét is továbbfejlesztettük, és a többi modellünkhöz hasonlóan, megerősített mechanikai védelemmel láttuk el. Jelenleg a fejlesztéseink minden részletre kiterjedő tesztelése zajlik.

Az NR-270 –es pénztárgépet korábban egyszer már átalakítottuk, és új alaplappal, alfanumerikus kijelzővel valamint modernebb belső szoftverrel láttuk el, annak érdekében, hogy azoknak a szabályoknak is megfeleljen, melyeket azután írtak elő, hogy pénztárgép előző engedélyét visszavonták.

Köszönjük azt a sok támogatást, amit ebben a nehéz helyzetben kaptunk! Azoknak az ügyfeleinknek az adatai, akik korábban Sam4s készüléket választottak, szerepelnek a rendszerünkben. Minden vásárlónknak értesítést küldünk majd, amint újra elérhetőek lesznek az online pénztárgépeink!

                                                                                                                

                                                                                                                                                                                        2014.02.26.