Aktuális híreink

 

ISMÉT ENGEDÉLYT KAPHATNAK A SAM4S PÉNZTÁRGÉPEK

  

    KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

 

    sam4s NR-300 online to 1 thumb

  

    
    SAM4S NR-300 ONLINE

    KIJAVÍTOTTUK A PÉNZTÁRGÉPET!

   

 

 

Ma újraindítjuk a Sam4s NR-300-as, 240-es és 440-es modellek engedélyeztetési eljárását. A készülékek továbbfejlesztésében az idáig 17 féle online pénztárgép forgalmazási engedélyt megszerző Laurel Kft. segített minket. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy kiskasszáink rövid időn belül újra engedélyt kapjanak, arra kérjük ügyfeleinket, hogy egyelőre ne rendeljenek meg más készülékeket.

Megszüntettük azokat a biztonsági réseket, melyekre hivatkozva a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal visszavonta a Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét, és leállította két másik kiskasszánk, az NR-240-es és 440-es modellek engedélyeztetési eljárását.

Készülékeink továbbfejlesztésében és tesztelésében a kereskedelmi eszközök piacán nagy tapasztalattal rendelkező és idáig 17 online pénztárgép fogalmazási engedélyét megszerző Laurel Számítástechnikai Kft. segített minket. A cég annak ellenére vállalta a szakmai együttműködést a probléma megoldása érdekében, hogy több területen a konkurensünknek számít.

Az elmúlt hetek során nem csak az MKEH által kifogásolt rést javítottuk ki; jelentősen növeltük készülékeink biztonságát is. Egyebek mellett átalakítottuk az Adóügyi Ellenőrző Egységünket, és megerősítettük a pénztárgépek mechanikai védelmét.

Az NR-300-as, 240-es és 440-es modellt hétfőn adjuk be újra engedélyeztetésre. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a három pénztárgép rövid időn belül megkapja a szükséges engedélyeket, arra kérjük ügyfeleinket, hogy a jogszabályok által lehetővé tett utolsó időpontig, február 16-ig ne rendeljenek más készüléket.

Az új engedélyezési eljárásokat azért indítottuk el, hogy ügyfeleink akkor se maradjanak pénztárgép nélkül, ha a szerdán beadott fellebbezésünket elutasítják. A készülékek szállítására továbbra is készen állunk, a pénztárgépek eljuttatását a megadott címekre azonnal megkezdjük, amint jóváhagyják a beadványunkat.

Nem mondtunk le negyedik online pénztárgépünkről, a Sam4s NR-270-es modellről sem, melynek engedélyét október végén vonta vissza az MKEH. A készüléket átalakítottuk, annak érdekében, hogy a legújabb előírásoknak is megfeleljen, és hamarosan ezt a típust is beadjuk engedélyeztetésre.

 2014.02.10.