Aktuális híreink

 

HÁROM ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK A PÉNZTÁRGÉPEKRE 

  

    KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK

 

    Sam4s NR-440 onlineNEW pénztárgép K 0

  

    Sam4s NR-440 online pénztárgép

     
    Sam4s NR-300 online pénztárgép

   

 

A Sam4s modellek minőségében annyira bízunk, hogy kötelezőnél két évvel hosszabb jótállást biztosítunk azoknak, akik a pénztárgépeink mellett döntenek.

Információink szerint a hagyományos pénztárgépeknél gyakrabban fordulnak elő meghibásodások az online modellekkel, az AEE egységek hosszadalmas javítása pedig több alkalommal is megkeserítette a kereskedők életét a közelmúltban.

A pénztárgép és az adóhatóság szerverei közötti kommunikációt biztosító egység az online kiskasszák legdrágább alkatrésze, az átlagos vételára 60 és 80 ezer forint között van, ráadásul nem, vagy csak korlátozottan javítható. Az NAV-hoz köthető pénztárgépek meghibásodása ezért komoly anyagi károkat, és üzleti hátrányt okozhat egy vállalkozónak.

A Sam4s modellek AEE egysége a Videoton üzemében nagy precizitással, szigorú többlépéses minőségbiztosítást betartva készül. Pénztárgépeink tesztelésére rendkívül nagy gondot fordítottunk.

Több, mint 15 000 munkaórán keresztül szűrtük ki a felmerülő hibákat, mielőtt engedélyeztettük volna a készülékeket, és meggyőződésünk, hogy az online pénztárgépeink és az adattovábbításért felelős egységeik hosszú távon is megbízhatóan működnek.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a jogszabályban előírt kötelező egy éves jótállást további két évvel meghosszabbítjuk, azaz összesen 3 év garanciát biztosítunk mindenki számára, aki a Sam4s pénztárgépeket választja. Egy komoly üzleti kockázattól szabadulhat meg tehát, ha a készülékeink mellett dönt.

Idáig két pénztárgépünk, az NR-440-es és az NR-300-as modell forgalmazását engedélyezte a MKEH Metrológiai Osztálya. A pénztárgépek weblapunkon keresztül, budapesti üzletünkben és viszonteladó partnereinknél egyaránt megvásárolhatóak.