Milyen pénztárgépre van szükségem?

Cégünk Magyarország legnépszerűbb pénztárgépeit, a Sam4s készülékeket forgalmazza. A kínálatunkban biztosan talál a vállalkozása igényeit kielégítő terméket.

A kimagasló forgalmú, napi akár 500-1000 bizonylatot adó üzletek számára a nagy tudású, és rendkívül megbízható 440-es modellt ajánljuk. Az NR-440 számos olyan képességgel rendelkezik, melyek ideális választássá teszik a bevásárlóközpontok, a nagy alapterületű élelmiszerboltok, vagy a népszerű vendéglátóhelyek számára. Ráadásul egy számítógépes rendszerrel összekötve az értékesítési adatok folyamatos továbbítására is képes. Ha valós időben szeretné nyomon követni a forgalmának az alakulását, válassza ezt a készüléket.

Bármelyik másik pénztárgépünk jó döntés lehet a közepes vagy kisebb forgalmú üzletek számára. A könnyű és hordozható, NR-240-est a piaci árusok, az időszakosan nyitva tartó eladóhelyek, és az olyan üzletek számára ajánljuk, ahol egy helytakarékos pénztárgépre van szükség.

Szintén jó választás a kis alapterületű üzletek számára a Sam4s NR-300-as készüléke. Az elegáns, letisztult formavilágú online pénztárgép fejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a legfontosabb szempont. Élénk színű kijelzőin értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzenetek jelennek meg, ergonomikus billentyűzet kiosztása felgyorsítja a termékek értékesítését.

Az NR-270-es készülékünk pedig egy kedvező árú és megbízható online pénztárgép, melybe egy széles papírral dolgozó, halk nyomtatóegységet építettünk. A készülék az üzletek forgalmát részletesen bemutató jelentések elkészítésére is alkalmas.

Ha továbbra is bizonytalan abban, hogy melyik készülék a legjobb választás az ön számára, tanulmányozza a pénztárgépeink leírását, galériáit és műszaki paramétereit, vagy nézze meg a referenciáink között, hogy milyen üzletekben használják a különböző típusokat. 

A vállalkozása igényeinek megfelelő eszköz kiválasztásában munkatársaink is szívesen segítenek.

Located in: GYIK