Összeköthetem –e a pénztárgépemet vonalkódolvasóval vagy mérleggel? Miért hasznos az eszközök összekapcsolása?

Ha egy pénztárgépet a vonalkódolvasóval együtt használják, az jelentősen felgyorsíthatja a vásárlók kiszolgálását. Ebben az esetben ugyanis a pénztárosoknak elegendő a különböző árucikkeken elhelyezett kódokat leolvasniuk, ahhoz, hogy a tételek megjelenjenek a bizonylaton, és nem kell a termékek árát, vagy a gyűjtőket beütniük a pénztárgépbe az értékesítéshez.

Ha jelentős forgalmú üzlete van, vagy egyszerűen csak szeretné kényelmesebbé tenni az értékesítést, fontolja meg egy vonalkódolvasó beszerzését. A vásárlók kiszolgálását azzal is felgyorsíthatja, ha egy mérleggel kapcsolja össze a pénztárgépét, mivel ezután a mérések adatait közvetlenül a bizonylatok elkészítéséhez használhatja fel. A pénztárnál elhelyezett mérleg a vásárlónak és az eladónak is növeli a bizalmát az elszámoláskor.

Cégünktől mérlegeket és vonalkódolvasókat is vásárolhat, kínálatunkban ezeknek az eszközöknek a pultba építhető változatát is megtalálja. Az ER-230320420F420M és az NR-240, valamint 440 típusú pénztárgépeinket vonalkódolvasókkal és mérlegekkel is összekötheti, a Sam4s NR-300-as készülékünk pedig vonalkódolvasóval bővithető.

Located in: GYIK