Összeköthetem a pénztárgépemet egy számítógéppel? Miért hasznos az eszközök összekapcsolása?

Minden új pénztárgépünk összeköthető személyi számítógépekkel. Az összekapcsolás után könnyedén rögzítheti vállalkozásának árucikk adatait (például termékei árát, vagy ÁFA körét) készülékeink memóriájában, az ER-230-as, 320-as és 420F/M modellek forgalmi adatait pedig számítógépe merevlemezén is elmentheti.

Ha rendszeresen PC-re menti a forgalmi adatokat, pontos képet kaphat az árukészlete alakulásáról, a termékadatok feltöltését követően pedig rendkívül hatékony módon, PLU kódok segítségével forgalmazhatja az árucikkeit.

Ha szeretné kihasználni a készülékek összekapcsolásának előnyeit, vásárolja meg az adatok megosztását lehetővé tevő szoftverünket

Az ER-420M típusú pénztárgépünket folyamatos PC kapcsolat üzemmódban is használhatja. Ebben az üzemmódban a pénztárgéphez kötött számítógép kezeli az árucikkekkel kapcsolatos adatokat; a pénztárgép a PC-től kapott árat, nevet, és ÁFA kulcsot használja az értékesítés során, ezért az üzemmód segítségével több terméket értékesíthet, mint amennyit a pénztárgép memóriája tárolni képes. Az állandó kapcsolat használatának fontos előnye az is, hogy a pénztárgéphez kötött PC-n folyamatosan nyomon követheti az értékesítés adatait, és a forgalmi kimutatásban a legfrissebb információkat érheti el.

Located in: GYIK