Hogyan segíthet a pénztárgép átlátni az üzletem forgalmát?

A pénztárgép forgalmi jelentései segítenek megismerni a vásárlók szokásait. Bármelyik készülékünkkel nyomtathat például olyan jelentést, amely megmutatja, hogy egyes termékeiből mennyi fogyott egy hónapban, mely árucikkei vagy szolgáltatásai voltak a legkelendőbbek.

Néhány pénztárgépünk (ER-230, 320, 420F, M) a forgalmat óránkénti bontásban bemutató jelentések elkészítésére is alkalmas. Ezekből a dokumentumokból megtudhatja például azt, hogy van–e olyan időszaka a napnak, amikor nem érdemes nyitva tartania, vagy olyan, amikor nagyobb sorok alakulhatnak ki az üzletében. Készülékeink segítségével az alkalmazottainak a munkáját is ellenőrizheti, a jelentések megmutatják, hogy mekkora volt az üzlet forgalma a különböző pénztárosok munkaideje alatt.

Pénztárgépeink számos más, itt nem tárgyalt jelentés elkészítésére is alkalmasak, egyebek mellett az fizetőeszközök, ÁFA – körök, vagy árucikk típusok szerinti bontásban is vizsgálhatja a segítségükkel a forgalmat. A jelentések elkészítésének a módjáról készüléke használati utasításában olvashat.

Located in: GYIK