Ellix 40

Sam4-Ellix-40-blokknyomtato

ONLINE VÁSÁRLÁS

59.900 + ÁFA

A Sam4s legújabb blokknyomtatója kimagasló sebességgel készíti el a bizonylatokat, halkan dolgozik, ráadásul az átlagosnál kevesebb energiát használ fel. A kékszínű LCD kijelzővel felszerelt készülék nagy forgalmú éttermek vagy üzletek számára egyaránt jó választás lehet, mivel…

Sam4-Ellix-40 t-blokknyomtato
 
 Felgyorsítja a kiszolgálást

A Sam4s Ellix 40 az egyik leggyorsabb készülékünk. A bizonylatokat 220 mm/s sebességgel állítja elő, ráadásul az automatikus leválasztásukra is képes. A készülékben a papír rendkívül egyszerűen cserélhető; ha kifogyott, csak be kell dobni egy új tekercset a nyomtatás folytatásához. 

.

 

Sam4-Ellix-40 t-blokknyomtato
Vonalkód nyomtatásra is használható

A Sam4s legújabb modellje, kék színű LCD kijelzőjén az összes fontos információt megjeleníti a nyomtatási feladatokkal kapcsolatban. A készülék automatikusan felismeri a Star és az Epson programnyelveket, és az összes elterjedt vonalkód típus, köztük QR és más 2D kódok nyomtatására is alkalmas.

 

 

Sam4-Ellix-40-blokknyomtato
Energiatakarékos

A könnyű, alumínium szerkezetű Ellix 40 rendkívül halkan dolgozik, ráadásul az átlagosnál kevesebb papír, vagy áram felhasználásával is készíthet nyugtákat a segítségével.

 

 

Sam4-Ellix-30-blokknyomtato-5
Két alapértelmezett interfésszel rendelkezik

A Sam4s divatos készülékét sötétszürke és tört fehér színben, valamint USB és soros, vagy USB és párhuzamos csatlakozóval egyaránt megvásárolhatja. Kiegészítőként pedig Ethernet port is rendelhető hozzá.