Ellix 30

Sam4-Ellix-30-blokknyomtato-1

ONLINE VÁSÁRLÁS

44.900 + ÁFA

Az Ellix 30 egy hatékony és megbízható modell, melyhez most rendkívül kedvező áron juthat hozzá. Függetlenül attól, hogy milyen környezetben használja, ebben a nyomtatóban nem fog csalódni, hiszen...

Sam4-Ellix-30-blokknyomtato-2
 
          Halk és gyors

A Sam4s Ellix 30 teljesítménye minden étterem, vagy üzlet számára kielégítő lehet. A bizonylatokat 180 mm/s sebességgel készíti el, és méretre vágva is kiadhatja. Ráadásul, ellentétben sok hasonló termékkel, szinte hangtalanul dolgozik.

 

Sam4-Ellix-30 t_3x
Könnyen kezelhető

A Sam4s legújabb nyomtatójának a segítségével az átlagosnál kevesebb áram és papír felhasználásával is készíthet blokkokat. A készülékben a papír rendkívül egyszerűen cserélhető, ha kifogyott, csak bele kell dobni egy tekercset a nyomtatás folytatásához.

 

Sam4-Ellix-30 t_4x
Intelligens

Az Ellix 30 automatikusan felismeri a Star és az Epson programnyelveket és a legtöbb elterjedt vonalkód típus, köztük QR és más 2D kódok nyomtatására is alkalmas.

 

Sam4-Ellix-30-blokknyomtato-5
Két alapértelmezett interfésszel rendelkezik

A készüléket sötétszürke és tört fehér színben, valamint USB és soros, vagy USB és párhuzamos csatlakozóval egyaránt megvásárolhatja. Ezen felül egy olyan kiegészítő is rendelhető hozzá, amely lehetővé teszi az átlagosnál vékonyabb és rendkívül gazdaságos, 57 mm széles tekercsek használatát.