10+1 OK, AMIÉRT
A SAM4S PÉNZTÁRGÉPEK NÖVELIK A BEVÉTELEIT

10+1 a Sam4s pénztárgépek mellett

A Sam4s termékeket több tízezer üzletben használják Magyarországon. Összegyűjtöttük azokat a tulajdonságaikat, melyek az Ön vállalkozásának a sikeréhez is hozzájárulhatnak:

  1. VILLÁMGYORS NYUGTAADÁSA Sam4s modellek nagy sebességű és csendes hőnyomtatók segítségével készítik el a dokumentumokat, melyek eltávolítását fogazott papírtépő penge könnyíti meg. A Sam4s pénztárgépeket használó üzletekben rövidebbek a sorok!

  2. EGYSZERŰSÍTETT PAPÍRBEFŰZÉS  - A papírtekercsek könnyedén, néhány mozdulattal cserélhetőek a készülékeinkben.

  3. ERGONOMIKUS KEZELŐFELÜLET - A Sam4s pénztárgépek billentyűzet kiosztása logikusan felépített és átlátható. A fizikai billentyűk rúgóereje pont megfelelő - a hosszú távú használatuk sem fárasztja el a kezet.

  4. DIVATOS FORMAElegáns külsejük is megkülönbözteti a Sam4s modelleket a többi Magyarországon kapható pénztárgéptől. Ezek a készülékek szebbé teszik az üzletét!

  5. KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ HÁZAKPénztárgépeink burkolata egyszerűen tisztán tartható, egyes modelljeink billentyűzetét cseppálló fólia védi a szennyeződésektől. 

  6. INFORMÁCIÓK A VÁSÁRLÓK ÉS AZ ALKALMAZOTTAK SZOKÁSAIRÓL - Kíváncsi arra, hogy melyik napszakban, mekkora forgalmat bonyolított az üzlete? Mik voltak a legkelendőbb termékei és melyik alkalmazottja teljesített a legjobban? A Sam4s pénztárgépek jelentéseinek a segítségével jobban megismerheti vállalkozását.

  7. BIZTONSÁGOS KASSZÁK TREZOR FUNKCIÓVALKészülékeink kasszáiba a fedél felnyitása nélkül is helyezhető papírpénz. Az aprópénztartójuk igény szerint átalakítható.
    
  8. KOMMUNIKÁCIÓ KÜLSŐ ESZKÖZÖKKEL - A pénztárgépeink többsége képes a vonalkódolvasók és a mérlegek adatainak a feldolgozására, a memóriájukban tárolt információk a PC-k merevlemezére is elmenthetőek. Az eszközök együttes használata jelentős mértékben növeli az értékesítés hatékonyságát.

  9. HOSSZÚ ÉLETTARTAM - A fokozott igénybevételre tervezett Sam4s pénztárgépek tartós anyagok felhasználásával készültek. Várható élettartamuk meghaladja a 15 évet. A rendszeres szoftverfrissítéseknek köszönhetően készülékét a legtöbbször még ennél is tovább használhatja.

  10. HÁROM ÉV GARANCIAHiszünk abban, hogy nem fog csalódni a pénztárgépeink megbízhatóságában. Az összes modellünket három év garanciával kínáljuk!

+1: AZ IDŐ PÉNZ  - A Sam4s pénztárgépek a folyamatos fejlesztésnek és az innovatív megoldásoknak köszönhetően töredékére csökkentették az egy vásárló kiszolgálásához szükséges időt. A nagy sebességű számlaadás, az ergonomikus kialakítás és a könnyű irányítás egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkalmazottai a pénztárgép kezelése helyett azzal foglalkozzanak, ami igazán fontos Önnek. Az értékesítéssel.